Rattfeldt & Co är en kreativ studio inom design- och varumärkesutveckling. Vi hjälper våra kunder med deras designinvesteringar, oavsett om det handlar om inredning, branding, kommunikation, grafisk form eller marknadsföring. Rattfeldt & Co grundades 2001 och finns i Stockholm.

stående_inredning_litenRattfeldt…

Rattfeldt & Co drivs av Jeanette Rattfeldt som under sina 20 yrkesverksamma år arbetat på flera webb-, kommunikations- och reklambyråer – och som konsult med bland annat varumärkesfrågor, marknadsföringsprojekt och webbuppdrag, samt genomfört kommunikationsinsatser och designarbeten för en mängd uppdragsgivare, till exempel Ving, Ica och Exportrådet.

Jeanette har också arbetat på inredningsarkitektbyrå och drivit byråverksamhet på frilansbasis och som inredningskonsult för både företag och privatpersoner.
Jeanette startade även det första homestylingföretaget i Sverige. Redan 2001 initierade och formade hon konceptet kring homestaging samt utbildade fastighetsmäklare kring styling av bostäder inför försäljning.

…&Co

På Rattfeldt & Co jobbar vi alltid tillsammans, oavsett om det är med kunden, projektgruppen, målgruppen eller vårt nätverk och egna team – samarbete är vad Co står för i vårt företagsnamn.

Oberoende vilket uppdrag det handlar om tar Jeanette alltid med sin erfarenhet från inrednings-, reklam-, webb- och kommunikationsbranschen – både som designer, ledare och flera år som konsult. Hon delar med sig av sin verktygslåda för att lösa de varumärkes- och designutmaningar som många verksamheter står inför idag. Läs mer om våra erbjudande här.

Kontakta oss – vi hjälper till med er design- och varumärkesutveckling.