Inredningsskolan

inredningsskolaLär dig allt du behöver veta inom inredning, undgå de klassiska inredningsmisstagen och spara pengar – och få samtidigt ett harmoniskt och vackert hem!

Rattfeldt & Co startar inom kort en webbaserad inredningskurs på distans tillsammans med styleroom.se, som är nordens största webbcommunity för inredningsintresserade med över 50’000 medlemmar.
Under kursen får du i fyra delar lära dig grundläggande riktlinjer inom inredning till ett förmånligt pris.

INFORMATION
Kursen kräver inga förkunskaper och vänder sig till alla inredningsintresserade som vill få handfasta tips och idéer kring hur man kan inreda sitt eget hem. Kursen är indelad i fyra ämnen där man som kursdeltagare med fördel kan använda och utgå ifrån sin egen bostad som arbetsprojekt.

Delkurser:
• Belysning – hur ska man tänka kring ljussättning och vilka typer av ljuskällor finns det?
• Färglära – vad är komplementfärger och hur färgsätter man hemmet på bästa sätt?
• Inred som proffsen – hur skapar man struktur, gör bra planlösningar och möblerar?
• Stilguide – vilka olika uttryck finns det och hur kan man använda dom?

Kursen sker online, på distans, och kräver därför dator med internetuppkoppling. Detta gör det möjligt att gå inredningskursen när som helst och ifrån var som helst i världen – och du lär dig kurserna helt i din egen takt.

Utöver ett fullmatat kursinnehåll får alla kursdeltagare mycket förmånliga erbjudanden hos återförsäljare inom färg och form.

Kursen passar både dig utan kunskap och dig som har viss känsla för färg och form men vill avancera inom inredningsområdet. När du genomfört hela kursen får du ett intyg som visar att du tagit del av de olika kursdelarna.

PRIS
3.499 SEK

Du får mängder av värdefull och användbar kunskap för ditt hem.
Föranmäl ditt intresse redan nu och få information om kommande kursstart!

moodboard