Inredningsdesign

Genom att kombinera vår erfarenhet inom inredning, konceptutveckling och varumärkesstrategi kan vi ta fram attraktiva lösningar för våra kunder.

 

Vi kan ge förmånliga rabatter bl.a. hos: FLOS, Nordiska Galleriet, Ligne RosetSlettvoll, Planoform, Källemo, m.fl…

Några exempel på tidigare genomförda uppdrag finns här.


Offentlig miljö / Kommersiella fastigheter

Gemytliga, professionella och autentiska arbetsplatser, besöksmiljöer och försäljningsobjekt bidrar till framgång i alla verksamheter.
Vi tar fram koncept för att förbättra och utveckla hotell, kontor, fastigheter och butiker till välfungerande, personliga och inbjudande mötesplatser och bostäder.

 

T.ex.har vi

  • inrett kontor och hotell att linjera med verksamhetens budskap och strategi, samtidigt som det är behagliga miljöer att vistas i, för att öka kundlojaliteten och stärka varumärket.
  • hjälpt fastighetsbolag att skapa hemtrevliga visningsbostäder och optimera försäljning genom att ta fram hus- och inredningskoncept för t.ex. nybyggen och ombyggnationer.
  • ritat planlösningar, tagit fram färgsättningar och gjort möbelval, etc, till uppdragsgivares kunder (B2C).

 


Privata bostäder

Vi inreder privata hem, stora som små projekt. Allt från möbelval, färgsättning och inköp till planritningar och ombyggnationer.

 


Inredningsutbildning

Tillsammans med Nordens största inredningsportal erbjuder vi en distanskurs för privatpersoner som vill lära sig mer om inredning. Läs mer om Inredningsskolan. 

 

 

hotellinredning